CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2004. augusztus 24., kedd 23:58


Évadnyitó társulati ülést tartott a soproni Petőfi Színház- Nyári Moziklub a Monthy Pithon csoport rendezőinek filmjeiből - Tájékoztató a Nemzeti Civil Alapprogram pályázatairól

Hírek, események

Évadnyitó társulati ülést tartott a soproni Petőfi Színház Soproni Thurner Mihály Színházi Nagydíj elnevezéssel magas rangú kitüntetést alapított a soproni Petőfi Színház, továbbá minden bemutatót követően a két legjobb alakítást nyújtó színészt külön is jutalmazza majd - hangzott el a tegnapi évadnyitó társulati ülésen. A színház jövőbeli tervei között állandó pesti játékszín  és soproni kortárs drámafesztivál létrehozása egyaránt szerepel. A társulat Schubert Éva személyében új taggal bővült, a vendégszínészek között pedig Agárdy Gábor, Avar istván, Kállai Ferenc, Piros Ildikó is fellép majd Sopronban. A tavalyi bérleteladási rekordot a színházvezetés reményei szerint idén újabb csúcs követi.
Kapcsolódó cikkek, oldalak:
Évad után - évad előtt
A cyberpress SzínházVilág rovata
 

Nyári Moziklub a Monthy Pithon csoport rendezőinek filmjeiből  2004. augusztus 26-án, csütörtökön, 15:00 órakor a a Széchenyi István Városi Könyvtárban (Sopron, Pócsi u. 25.) a Nyári Moziklubban: Félelem és reszketés Las Vegasban.

A Nemzeti Civil Alapprogram pályázatai A Nemzeti Civil Alapprogram működési célra kiírt pályázatairól tart tájékoztatót 2004. augusztus 25-én, 15.00 órakor a megyei Civil Szolgáltató Központ a soproni Pedagógusok Művelődési Házában a Petőfi téren.