CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2004. augusztus 28., szombat 01:36


Csillagászati Bemutató hétvége- Lélegző táj: Sulyok Gabriella grafikusművész kiállítása- Balfi Szüreti Napok: 2004. augusztus 28-29.- Nyáresti koncertek és toronyzene

Események, programok

Csillagászati Bemutató hétvége 2004. augusztus 28-án szombaton a megszokott helyen, a Muckon bemutató hétvégét tart a Stella Egyesület. Ha teljesen felhős az idő, az észlelés elmarad és egy héttel később pótészlelést tartanak
Ha valakinek nincs távcsöve, nem akadály. A szervezők mindig visznek fel a annyi csövet, hogy senki ne maradjon az észlelés öröme nélkül.
A program, amit kínálnak: csillagképek megismertetése, mély-ég objektumok, bolygók, kisbolygók, Iridium-felvillanások, űrállomás átvonulások.
Érdeklődni lehet a Stella Sopron elektronikus levelezőlistáján: stella@sopron.hu, illetve a 06 30 266 6845-ös telefonszámon.
A programok és a helyszínek részletes leírása megtalálható a Stella Sopron honlapján: http://stella.sopron.hu.

Lélegző táj: Sulyok Gabriella grafikusművész kiállítása ,,Ha az ötletből nem lesz élmény, dobd el, akármilyen okos csábító és tetszetős" (Márai Sándor) mottóval Sulyok Gabriella grafikusművész Lélegző táj című kiállítása nyílik Fertőhomokon a Faluházban (Akác u. 10.) vasárnap, augusztus 29-én, 17.00 órakor. A kiállítást Kovács György szobrászművész nyitja meg.

Balfi Szüreti Napok: 2004. augusztus 28-29. 2004. augusztus 29-én, vasárnap 9:00 órakor kezdődnek a Balfi Szüreti Napok
Sportversenyek, ügyességi vetélkedők, rendezvénysátor várja az érdeklődőket.
Részletek a Programajánlóban és a Balf - a madárijesztők ürügyén című írásban.

Nyáresti koncertek és toronyzene Augusztus 28-án szombaton és 29-én vasárnap 19:00 órától a megszokott nyáresti koncertek és toronyzene várja az érdeklődőket a soproni Fő téren.