CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Hírek - események

2004. augusztus 30., hétfő 23:14


Új tévécsatorna indul Sopronban

Új tévécsatorna indul Sopronban
Soproni Közéleti Sport Televízió 24 órán keresztül

Soproni Közéleti Sport Televízió névvel szeptember elsejével újabb soproni helyi televízió kezdi meg a sugárzást Sopronban.
A 24 órás helyi televízió soproni és Sopron környéki hírek-események bemutatása mellett, programajánlóval is jelentkezik, és a vidék eseményei, a nemzetiségek élete, a soproni mindennapok is helyet kapnak a színes és sokrétű műsorokban.

Balogh Imre producer

A tervezett műsorstruktúra szerint a nap folyamán az egy órás hírösszeállítások többször ismétlődnek, és szabályos időközönként jelennek majd meg a közérdekű információk: közöttük az orvosi-, és gyógyszertári ügyelet. Tematikus műsorokban sem lesz hiány és havonta egy alkalommal istentiszteletet is közvetít a SKS TV.

Balogh Imre producer, aki a soproni tévések körében is ismert, azt is elmondta, hogy az új, független kereskedelmi televízió anyagi hátterét magántőke biztosítja, és a programban különleges figyelmet fordítanak a település és környéke sporteseményeire.

A Sopron Közéleti Sport Kereskedelmi Televízió, – rövid nevén az SKS TV – a UPC 52 -es csatornán fogható a nap 24 órájában.

T.É.