CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Sport

2004. szeptember 02., csütörtök 12:46


Szany–Matáv FC 1–6 - Hírek a helyi kosárlabda csapatokról

Sporthírek


A megyei 2. osztályú szanyi csapat felújította, korszerûsítette öltözõjét. A hírverõ mérkõzésre meghívták a Matáv FC Sopron csapatát is

Szany–Matáv FC 1–6 (0–3)     
Szany, 500 nézõ. V.: Böröczki.
Matáv: I. félidõ: Molnár – Horváth A., Debnár, Bagoly, Dudás, Lazic, Fehér, Pintér, Bárányos, Sira, Tóth M. II. félidõ: Fentõs – Csikós, Debnár, Hanák, Bagoly, Varga A., Balaskó, Szabó O., Horváth A., Szalai, Venczel. Edzõ: Dajka László.
Gsz.: Mezei, ill. Tóth M., Sira, Bárányos, Horváth A., Balaskó, Hanák V.
Váratlan betegség támadta meg Dajka Lászlót, az edzéseket Sikesdi Gábor vezeti.

Az ibizai nemzetközi kosárlabda tornán a soproni MKB-Euroleasing ellenfelei között megtaláljuk a Dinamo Moszkvát és a Fenerbahce együttesét is.

Az MKB-Euroleasing csapatához visszatért Gorda Kovacsevics, Horváth Zsuzsi és Vajda Anna a válogatottnál gyakorol - ahol a sérültek száma aggasztó - , míg Ivana Matovics a szerb-montenegrói válogatottal készül.

Sorozatban játszik edzõmérkõzéseket a Soproni Ászok – SMAFC csapat. A kosarasok  a közeli napokban Szlovákiában és Ausztriában is pályára lépnek. Egyes hírek szerint azonban a felbomlik a két férficsapat tavaly kötött násza.

A magyar labdarúgó válogatott, szombat este fél 9-kor lép pályára Zágrábban, várhatóan a következõ összeállításban: Király-Juhász, Strak, Tóth A., Bodnár, Fehér, Molnár, Huszti – Simek, Torghelle, Gera. A mérkõzést az RTL Klub élõben közvetíti.



W.F.