CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2004. szeptember 12., vasárnap 20:46


Magyar Hidrológiai Társaság: Privatizáció, liberalizáció, globalizáció- Viaszfigura kiállítás a GyIK-ban- Megyei tanévnyitó ünnepély

Hírek, események

Magyar Hidrológiai Társaság: Privatizáció, liberalizáció, globalizáció 2004. szeptember 14-én, kedden 14:00 órakor a Magyar Hidrológiai Társaság Soproni Területi Szervezete a Vízellátási Szakosztállyal közösen előadóülésre hívja tagjait. Az előadás címe. Privatizáció, liberalizáció, globalizáció. Előadó: Várszegi Csaba; felkért hozzászóló: Csorba Zoltán. Az ülést a soproni MTESZ Székház II. emeleti előadótermében tartják (Sopron, Széchenyi tér 2.).

Viaszfigura kiállítás 2004. szeptember 13-án, hétfőn viaszfigura kiállítás nyílik a Gyermek- és Ifjúsági Központban (GyIK, Sopron, Ady E. u. 10.) A kiállítás megtekinthető szeptember 13-19-ig, naponta 10-13 és 14-19 óráig.

Megyei tanévnyitó ünnepély Megyei tanévnyitó ünnepélyt rendez szeptember 13-án 10.00 órától a Megyei Pedagógiai Intézet(MPI) Győrött, a Bartók Béla Megyei Művelődési Központban. A megye közoktatási intézményeinek vezetői és a fenntartók képviselői számára szervezett program résztvevőit Szabó Miklós, a megyei közgyűlés elnöke köszönti.
A nyitó rendezvényen szó lesz a 2004-2005. tanév aktuális szakmai feladatai az óvodától az érettségiig, a kétszintű érettségiről, az egyenlő esélyekért folytatott integrációról, a MPI működtetéséről, és az azzal kapcsolatos intézményi és fenntartói feladatokról, továbbá a résztvevők tájákoztatást kapnak a MPI 2004-2005. tanévi szolgáltatási kínálatáról.