CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2004. szeptember 16., csütörtök 19:45


Sport és szabadidõs napot rendeznek Ágfalván a régió lakosainak 2004. szeptember 18-án. 'A civilsport éve ' jegyében In memorian Wágner Géza.

II. Ágfalvi Futófesztivál

II. Ágfalvi Futófesztivál Sport és szabadidõs napot rendeznek Ágfalván a régió lakosainak 2004. szeptember 18-án. "A civilsport éve " jegyében In memorian Wágner Géza.
A programok szombaton 9 órától kezdõdnek a Vadon Lovas Club-ban ( Ágfalva, Magyar u. 25.). A helyszín Sopronból távolsági busszal, személyautóval, kerékpárral egyaránt megközelíthetõ.
A verseny és a programok rendezõje: Váci Mihály Általános Iskola pedagógusai és szülõi közössége, fõszervezõk: Lengyel Gabriella testnevelõ tanár és Rozmánné Rudolf Zsuzsanna, ISZ Elnöke
A rendezvény célja, hogy minden mozogni, sportolni szeretõ embernek versenyszerû, kultúrált lehetõséget nyújtsanak, egyben az iskola testnevelés és sport körülményeit javítsák a befolyt összegbõl.
Nevezés: A helyszínen a verseny elõtt, illetve egy héttel elõbb, elõnevezés formájában a rendezõknél: futásra és kerékpáros ügyességi versenyre az iskolában személyesen vagy a 99/510-972-es telefonszámon, a generációs focira Kovács Istvánnál személyesen vagy a 06/30-956 96 26-os telefonszámon.
Nevezési díjak:
Futás: 14 év alatt - 300 Ft / fõ 14 év felett - 500 Ft / fõ
Generációs foci: 1000Ft / csapat Minél ötletesebb csapat elnevezést várunk!
Kerékpáros ügyességi verseny: 400 Ft / fõ
Díjazás: A futóversenyen kiírt mindhárom távon, külön nõi és férfi, leány és fiú kategóriában, a verseny 1.-3. helyezettje oklevelet, érmet, illetve a Futófesztivál emblémájával ellátott pólót kap.
A generációs foci 1.-3. helyezett csapata oklevél és tárgyjutalomban részesül.
A kerékpáros ügyességi verseny 1.-3. helyezettje /leány és fiú/, oklevelet és a Futófesztivál emblémájával ellátott pólót kap.

További információk Ágfalva honlapján olvashatók.