CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2004. szeptember 18., szombat 17:15


Bemutatta képviselőjelöltjét az MDF és MDNP

Időközi országgyűlési képviselő-választás

Bemutatta képviselőjelöltjét az MDF és MDNP


Borbély József, Nagy Tamás és Dr. Payer Erzsébet

Nagy Tamás tanár-sportmenedzser-vállakozót indítja az Magyar Demokrata Fórum és a Magyar Demokrata Néppárt a Vállalkozók Pártjának támogatásával a 2004. évi időközi országgyűlési választáson. A Liszt Szalonban 2004. szeptember 17-én tartott sajtótájékoztatón Borbély József, az MDF helyi szervezetének elnöke és Dr.Payer Erzsébet, az MDNP soproni vezetője méltatták a jelölt eddigi szakmai, közéleti és politikai tevékenységét. A helyi elnökök fontosnak tartják, hogy az általuk politikailag érettnek tekintett, tapasztalattal, sokrétű tudással rendelkező vállalkozó, pártjaik értékrendjének megfelelő alternatívát kínáljon a soproni választókerület polgárai számára. A jelölt a felkérést Dávid Ibolyával a közelmúltban folytatott személyes megbeszélés után vállalta el.

Nagy Tamás, aki válalkozása mellet sport és szociális egyesületek elnöke, tisztségviselője, a bemutatkozó szavakon túl, fontosnak tartotta felvázolni választási programjának fontosabb elemeit.
A képviselőjelölt kifejtette: nem elkerülő utakra, hanem a városba vezteő utak bővítésére, korszerűsítésére van szükség a vállalkozások, kereskedelem és turizmus fellendítésére, ehhez kapcsolódóan a belvárosi parkolás megoldására is tett javslatot.

Nagy Tamás erősíítené Sopron iskolíváros jellegét, javaslata szerint a város az Európai Unió egyik szakterületének központja lehetne, a régió számára egy komplex turisztikai, kulturális programfejlesztés, biztosítaná a kitörési lehetőséget.
"Egy társadalom és egy város meghatározója az, hogy, hogy bánik az idősekkel, fogyatékkal élőkkel" - ezek megoldására a szociális ellátás és lakhatási feltételek javítását emelte ki a képviselőjelölt, aki kifejtette: megválasztása esetén pártérdekeken felülkerekedve Sopron érdekét fogja szolgálni

tsz