CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2004. szeptember 24., péntek 23:58


Hétfőtől várják a nevezéseket

III. Fidelitas Kispályás Focikupa

III. Fidelitas Kispályás Focikupa
Hétfőtől várják e nevezéseket

Harmadik alkalommal rendezi meg a Fidelitas soproni csoportja kispályás focikupáját. A Jereván lakótelepi focipályán tartott rendezvényt egész napos színes családi program kíséri.

Pongrácz Nóra és Firtl Mátyás

Október 2-3-án színes kavalkáddal, játszóházzal, meglepetés sztárvendégekkel, vetélkedőkkel, koncerttel kispályás focitornát rendez a Fidelitas soproni csoportja - jelentette be Pongrácz Nóra a Fidelitas soproni csoportjának alelnöke mai sajtótájékoztatóján Sopronban.

A rendezvény az egészséges életmódra irányítja a fiatalok figyelmét és közösségteremtő ereje van - mondta a rendezvényt beharangozó sajtótájékoztatón Firtl Mátyás, a Fidesz képviselőjelöltje.

Firtl Mátyás arról is szólt, hogy a tornán résztvesz a Parlament Fidesz-frakciójának focicsapata, és egy élő, egyelőre személyében meglepetésnek szánt sportlegendával is találkozhatnak az eseményen résztvevők.

A nevezéseket hétfőtől szeptember 27-től, október elsejéig várja Fidelitas a Szent György utca 6. szám alatti Fidesz-irodában, munkanapokon 9-17 óra között.

A focitorna két – kispályás focicsapatok és diákcsapatok – kategóriában zajlik majd.

(cyberpress)