CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2004. szeptember 29., szerda 21:06


Jó erdményeket várnak

Dávid Ibolya Sopronban Balfon és Fertőrákoson segítette az MDF helyi kampányát

Dávid Ibolya Sopronban Balfon és Fertőrákoson segítette az MDF helyi kampányát

Nagy Tamás, az MDF soproni képviselőjelöltje mellett kampányolt szerdán Dávid ibolya, a párt elnöke, aki Balfra és Fertőrákosra is ellátogatott.
Az MDF elnökét a soproni Fő téren a képviselőjelölt Nagy Tamás, továbbá az MDF megyei és helyi szervezetének elnökei, a MDNP helyi elnöke is várta.
- Lényegtelen kérdés, ki elnököl ma délután a parlamentben, hiszen százkilencvenhárom igen szavazat fogja eldönteni, Gyurcsány Ferenc miniszterelnök lesz-e vagy se” – válaszolta újságírói kérdésre Dávid Ibolya, aki éppen a miniszterelnök személyéről szóló szavazás időpontjában segítette az MDF soproni kampányát.
Azt az újságírói kérdést, hogy amennyiben ő maga a parlamentben mégis jelen lett volna, mely gombot nyomta volna meg a miniszterelnök személyéről és a kormányprogramról szóló szavazáson, a maga és a pártja nevében ,,mélységesen" sértőnek nevezte.


Nagy Tamás, az MDF, a MDNP közös jelöltje, a Vállalkozók Pártja támogatásával Dávid Ibolya pártelnökkel

Dávid Ibolya a soproni időközi választások során bízik a tisztességes megmérettetésben, és a pozitív kampányban. Az MDF országos politikája adja meg a keretet ahhoz a helyi programhoz, amelyet a szerinte helyben nagy ismerettségnek örvendő jelölt meghirdetett. Dávid Ibolya, bár számadatokat nem mondott, de kijelentette: jó eredményekben bízik, és a jelölttel kapcsolatban ,,további titkos céljai is vannak".
.