CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Sport

2004. szeptember 30., csütörtök 15:48


Krasznai Kupa programja - Matáv - Fradi - Sira és Tóth a 'B' válogatottban

Sporthírek



Október 10-én Japánban szerepel a magyar labdarúgó B válogatott. Bekerült a csapatba két MATÁV futballista, Sira István és Tóth Mihály húzhatja magára a Távol – Keleten a címeres mezt. A csapat vezetõje az Újpest trénere, Mészõly Géza. A keretnek tagja még, többek között Grósz Róbert, Farkas Balázs is.

Gyirmóton, az ottani NB II-es labdarúgó csapattal játszott felkészülési mérkõzést a MATÁV FC Sopron. A találkozó 1-0-ás MATÁV gyõzelemmel ért véget.

A MATÁV FC várható összeállítása a Fradi ellen: Molnár, Földvári, Debnár, Bagoly, Szekeres – Fehér Z., Lazics, Bárányos, Szabó O., - Tóth M., Sira. Pintér Zoltán beteg.

Rangos ellenfele lesz a MATÁV FC Sopronnak október 7-én, az osztrák bajnokság legjobb csapata az Austria Wien látogat a Káposztás utcába. A nyár folyamán már találkozott egymással a két csapat akkor az osztrákok 6-0-ra legyõzték a mieinket, itt a lehetõség a visszavágásra.


A Megyei Kosárlabda Szövetség elkészítette az idei, Krasznai Kupa, nemzetközi felkészülési torna sorsolását. A mérkõzéseket a Sportcentrumban  rendezik majd meg. A napijegy ára: 300 ill. 500 Ft,
A mérkõzéses rendje: október 8.: 17 órakor: BEAC – Sibenik, 19 órakor: MKB-Euroleasing – Ventwest-Foton. Október 9.:17 órakor: BEAC-Foton, 19 órakor: MKB-BEAC. Október 10-én: 9.30 órakor: Foton-BEAC, 11.30órakor: MKB-Sibenik.


Naponta négyszer edzenek az MKB-Euroleasing Sopron játékosai, a spanyolországi Ibizán, ahol pénteken nemzetközi torna kezdõdik.


W.F.