CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Sport

2004. oktĂłber 06., szerda 15:52


Játékvezetői tanfolyam - Sira a válogatottban

Sporthírek

Játékvezetői tanfolyamot indít a soproni sportfelügyelőség labdarúgás, kézilabda kosárlabda és röplabda sportágakban diákok és felnőttek részére. Jelentkezni október 15-ig lehet a Ferenczy János utca 2. szám alatt, vagy telefonon a 312-479-es számon.

Labdarúgó Ligabajnokság: Ferencváros - Matáv FC Sopron 2-1.
A soproni gól Venczel Balázs nevéhez fűződik.

Sira István mégis utazik Japánba, a B labdarúgó válogatottal, mivel sérülés miatt ismét visszakerült a csapatba, melynek tagja a másik soproni labdarúgó Tóth Mihály is.

Szombaton délután 17 órától az RTL Klub televízió közvetíti a svéd - magyar labdarúgó VB selejtező mérkőzést.

Földvári Csabát, a Matáv FC Sopron játékosát egy mérkőzésről eltiltotta a MLL. A hátvédet a Fradi elleni meccsen állították ki, így aztán nem játszhat a Debrecen elleni hazai bajnoki mérkőzésen október 23-án.

Az október 3-án lejátszott SMAFC - Soproni Ászok férfikosárlabda mérkőzésen megsérült Karácsonyi Zsolt szerencsésen felépült sérüléséből.

Október 7-én, csütörtökön este 18 órától a Sportcentrumban Soproni Ászok - Sárvár NB I-es B csoportos férfikosárlabda mérkőzésre kerül sor.

A soproni származású Kováts Viktor kosárlabdázó, a ZTE csapatához igazolt. Korábban Nagykanizán szerepelt, talán Sopronban is lehet volna hasznát venni...

Befejezete játékos pályafutását a 39 éves amerikai kosárlabdázó Scottie Pippen. Kétszeres olimpiai bajnok, hatszoros világbajnok a Chicago Bulls-ban Michael Jordan legendás társa.

W.F.