CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2004. október 07., csütörtök 08:11


Boros László fogadóórája- Magyar Bálint oktatási miniszter Sopronban- Betemetik a Rák patak beomlott boltozati részét

Hírek, események

Boros László fogadóórája Boros László, az MSZP önkormányzati frakciójának képviselője, október 8-án, pénteken 15 és 16 óra között fogadóórát tart a Magyar u. 24. sz. alatti MSZP székházban, ahol az érdeklődőket sok szeretettel várja.

Magyar Bálint oktatási miniszter Sopronban Sopronba látogat ma Magyar Bálint oktatási miniszter, aki találkozik Kóczán Zoltánnal, az SZDSZ parlamenti képviselőjelöltjével, majd résztvesz a Nyugat-magyarországi Egyetem hallgatóinak és tanárainak fórumán.

Betemetik a Rák patak beomlott boltozati részét- jelentette be sajtótájékoztatón Kalmár István alpolgármester. A Mátyás király utca és a deák tér sarkánál a csaknem egy éve beszakadt boltozat miatt megrongálódott út szakaszán veszélyes a közlekedés, és a lakók a mélyből kiáradó bűz miatt panaszkodtak. A helyreállítás bonyolult műszaki problémát jelent, ezért az alpolgármester novemberig kérte a lakók türelmét, ameddig eldől, hogy a lehetséges műszaki megoldások közül – a felszíni feltárás, vagy a bányászati módszerek bevetése – melyiket választják. A tervek szerint a munkálatokat november 19-ig befejezik.