CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Sport

2004. oktĂłber 13., szerda 14:32


Adósságok a Fotonnál - Radnóty sérült - Felkészülési mérkőzések

Sporthírek

A női hivatalos kosárlabda Liga döntése alapján megszűnt az Euroleasing és a Ventwest Foton között létrejött játékos-kölcsönadási szerződés, így a Foton nem kap kosátlabdázókat a MKB csapatától, és 2 millió forint bánatpénz megfizetésére kötelezte e Foton együttesét. Továbbá amennyiben a Foton nem fizeti ki Szőke Ildikónak és Lódi Eszternek elmaradt bérüket, addig minden mérkőzésüket 20–ra elveszíti.

A Krasznai Kupán megsérült Radnóty Krisztina, így játéka bizonytalan a szezonnyitó bajnoki mérkőzésen vasárnap este 18 órától a Sportcentrumban a Szolnok gárdája ellen.

Október 13-14-én Kassán a helyi Delta Kosice ellen kétszer is pályára lép az Euroleasing Sopron csapata.

A Seattle Strom 14 pontos győzelmet aratott a WNBA döntőjében a Connecticut Suns gárdája ellen, ezzel „világbajnok” lett. A csapat tagja Tully Bevilaqua egykoron soproni élcsapatban is szerepelt kosaras

Visszaérkezett Japánból a MATÁV FC Sopronnak a magyar B válogatottban pályára lépő két játékosa, Sira István és Tóth Mihály. Mint ismeretes a magyarok legyőzték az ottani válogatottat 2-1-re, az egyenlítő gólt Sira István szerezte, a győztes gólt pedig Leandro rúgta a 90. percben.

Október 13-án, 19 órakor, Burgenlandban, Wiesen-ben játszik felkészülési mérkőzést a MATÁV FC Sopron, amely szombaton délután 17 órakor a DVSC gárdáját fogadja a Városi Stadionban.


W.F.