CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Hírek - események

2004. oktĂłber 13., szerda 23:14


Virágos Magyarországért és Virágos Sopronért

Virágos Magyarországért és Virágos Sopronért

Tizenhatan pályáztak a ,,Virágos Sopronért" díjra

25 ezer forintos vásárlási utalványt kapott az első helyezett, a további helyzetteknek pedig  15 ezer, illetve 10 ezer forintos vásárlási utalvány járt a Virágos Sopronért versenyen, amelyre tizenhat pályázat érkezett.
Az intézmények és vállalkozások kategóriában: a soproni Erzsébet-kórház, a Totál Szépségstúdió Kft. volt az első két helyezett, harmadik díjat nem osztottak ki.
A családi ház kategóriában Fabó Károlyné (Zerge u. 39.), Nyíki Sándor (Hunyadi u. 20.) Kozákné Endrődi Borbála (Bezerédj u. 28/b.) értek el helyezést.
A társasház kategóriában a nyertesek: Farkas anikó (Várkerület 88.), Bátki károly (Teleki pál u. 18.) és Vári Györgyné (Szentlélek u. 5.) voltak az első, második, illetve harmadik helyezettjei a megmérettetésnek.



„Virágos Magyarországért” verseny 2004. évi ünnepélyes díjátadása

 A „Virágos Magyarországért” környezetszépítő verseny 2004. évi országos díjkiosztójára 2004. október 8-án Makón került sor.
Az országos versenyt város kategóriában Makó, falu kategóriában Ruzsa nyerte, így jövőre ők képviselhetik hazánkat a nemzetközi versenyben. Győr-Moson-Sopron megyéből Dunakiliti, Lipót, Mosonmagyaróvár és Sopron települések részesültek elismerésben. Sopron idén a Megyei Jogú Városok Szövetségének a különdíját kapta. A Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat különdíját a versenyben való eredményes részvételért Lébény és Feketeerdő települések kapták.
A Megyei Díjkiosztó Ünnepség megrendezésére várhatóan 2004. november 26-án kerül sor, amelynek keretében további települések részesülnek elismerésben.
P.Z.