CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2004. október 15., péntek 20:39


,,A jelöltek a soproniak előtt mérjék össze elképzeléseiket.'

Kránitz László, az MSZP egyéni képviselőjelöltje vitára hívja Firtl Mátyást, a Fidesz képviselőjelöltjét

Kránitz László, az MSZP egyéni képviselőjelöltje vitára hívja Firtl Mátyást, a Fidesz képviselőjelöltjét

Kránitz László, az MSZP soproni egyéni képviselőjelöltje október 15-én, pénteken 10 órakor átadta a helyi választási irodának az őt támogató választók által leadott kopogtatócédulákat.
Kránitz László megköszönte választóinak a ,,sok ezer ajánlószelvényt".

Ezt követően Kránitz László egy bejelentést is tett: november 5-én vitára hívja ki az ellenzék legesélyesebb jelöltjét, a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség országgyűlési képviselőjelöltjét Firtl Mátyást:
“Meggyőződésem, hogy ezen a választáson a választók arra szavaznak, aki bebizonyítja nekik, hogy világos elképzelésekkel rendelkezik Sopron fejlődéséről, és meggyőzi őket arról, hogy meg is tudja azokat valósítani." - mondta Kránitz László.

Az MSZP képviselőjelöltje a nyilvános vitára négy, a várost érintő témát ajánl. Ezek a bérlakás-fejlesztés kormányzati segítséggel, a régióközponttá válás: Sopron vagy Győr, A turizmus fejlődése: hogyan legyünk Európa természetes úticélja, egyéb, a város fejlesztésével kapcsolatos kérdések, megegyezés alapján.
“A vita célja, hogy a jelöltek a nyilvánosság előtt mérjék össze elképzeléseiket, egyúttal választ adjanak a helyiek kérdéseire is.” – fejtette ki Kránitz László, aki a cyberpress kérdésére kifejtette: ,,a közvéleménykutatások és a hangulat szerint" ketten esélyesek az egyéni mandátum elnyerésére, ezért ő azt szeretné, ha a programokról az MSZP és a Fidesz jelöltjei között folyna a vita.
(cyberpress)