CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2004. oktĂłber 16., szombat 19:11


Molnár Tamás alelnök a Jobbik nevében arra kéri a politikai pártokat, hogy tegyék félre az ellentéteket, és ne tegyék kampánytémává 1956-ot

A Jobbik közösen ünnepelne

A Jobbik közösen ünnepelne

Molnár Tamás alelnök a Jobbik nevében arra kéri a politikai pártokat, hogy tegyék félre az ellentéteket, és ne tegyék kampánytémává 1956-ot, hanem ünnepeljenek együtt.


Molnár Tamás és Kirkovits Balázs

- Próbáljanak a pártvezetők megegyezni, hogy az ünnepet ne a széthúzás jellemezze - hangsúlyozta a Jobbik Magyarországért Mozgalom alelnöke a párt soproni sajtótájékoztatóján, aki kifejtette a Jobbik a magyar társadalom politikától elfordult rétegeit is mobilizálni szeretné.

- Fontos lenne, hogy ,,október 23-a ürügyén" legalább erre az egy napra a városban tekintsenek el az éppen zajló politikai csatáktól - mondta Kirkovits Balázs, a párt képviselőjelöltje, aki bejelentette: a Jobbik a délelőtt folyamán a sopronkőhidai rabtemetőben koszorúz, október 23-án, 18 órakor a Hűség Zászlónál tartja 56-os megemlékezését.

- A Jobbik Magyarországért Mozgalom - következetes politikát folytat, ha a második fordulóra sor kerül, akkor a Jobbik a legnagyobb támogatottságot felmutató jobboldali politikai erőt fogja támogatni. A párt mindenképpen zárt a baloldal felé - válaszolta újságírói kérdésre Molnár Tamás.

(cyberpress)