CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2004. november 02., kedd 22:59


a Kossuth Lajos utcában és a Patak utcában jelentős forgalomkorlátozásokra, terelésre, megnövekedett várakozási időre kell számítani.

Újabb forgalomkorlátozások a csatornázás. miatt

Újabb forgalomkorlátozások a csatornázás. miatt

A Sopron Régió Csatornázási és Szennyvíztisztítási Program keretében megindult munkálatok miatt a Kossuth Lajos utcában és a Patak utcában jelentős  forgalomkorlátozásokra, terelésre, megnövekedett várakozási időre kell számítani.

Forgalomváltozás lesz a Kossuth Lajos utcában:

Az Wesselényi utca – Táncsics Mihály utca között útlezárás lesz. A város felé haladó forgalmat november végéig a Wesselényi utca és a Vörösmarty utca felé terelik, a csomópont csak a helyi és helyközi buszok számára lesz járható. A városból kifelé haladók a Táncsics Mihály utca Wesselényi utca felől közlekedhetnek. Az érintett szakaszon a gyalogos közlekedés korlátozottan biztosított, a buszmegállót az építés ideje alatt áthelyezik, a parkolás a munkálatok alatt a lezárt területen tilos.
A környező utcákban is forgalomkorlátozás várható, ezért kérünk mindenkit, ha teheti kerülje el az említett útszakaszokat.

Forgalomváltozások a Patak utcai munkálatoknál:

A 84. főút – Bécsi út – Virágvölgy csomópontban a 84-es főútról gépkocsival egyik irányban sem lehet bekanyarodni a Bécsi út- Patak utca felé. A Patak utca egy irányban a Bécsi út - 84. főút - Virágvölgy felé (felfelé) haladó járműveknek jelzőőrös irányítással 1 sávban járható lesz. A helyi és helyközi buszok közlekedése zavartalan, a gyalogos forgalom továbbra is biztosított, a parkolás a Zeneiskola és a Bécsi út között tilos.

A korlátozások munkanapokon és szombaton is érvényben lesznek 6.00 – 17.00 óra között.

A tervek szerint mindkét szakasz munkálatait november végéig befejezik, és az utat ideiglenesen helyreállítják. Az útszakaszok végleges helyreállítása 2005 tavaszán várható.

Köszönjük a lakosság megértését és türelmét. Kérjük az autósokat, ha tehetik válasszanak más, elkerülő útvonalat.
 

További információ:
Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Iroda
Tel: 99/515-125