CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2004. november 03., szerda 22:32


Győr-Moson-Sopron Megye Közgyűlése által alapított szervezet kuratóriuma idei harmadik ülését tartotta.

Ülésezett a Napra-forgó Közalapítvány kuratóriuma

Ülésezett a Napra-forgó Közalapítvány kuratóriuma

Győr-Moson-Sopron Megye Közgyűlése által alapított Napra-forgó Közalapítvány kuratóriuma idei harmadik ülését tartotta. Az ötfős testület megvitatta a novemberi közgyűlés elé kerülő beszámolóját, amelyet jó szívvel ajánl a megyei képviselőknek elfogadásra.

A kiegyensúlyozott, nem pazarló gazdálkodásnak köszönhetően az idén is jelentős összeggel tudja segíteni az alapítványi célt: a kuratórium a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat 6 szociális intézményének összesen 1.080.000 Ft-ot adományoz, mely intézményenként 180.000 Ft-ot jelent. Az összegből az adott intézmény számára legszükségesebb tárgyakat, berendezésket vásárolhatják meg.

Szó esett az ülésen a Magyar Rádió Győri Stúdiójának kezdeményezéséről is, amely a „Nem adom fel...” címet viseli. A pályázatra már több munka érkezett, de továbbra is szeretettel várják a jelentkezőket a három kategóriában. (A pályázati felhívás a www.gyoriradio.hu címen érhető el.)Az első három helyezett díjakat kap, de minden résztvevő emléklappal térhet majd haza. Az ünnepélyes díjátadásra 2004. december 10-én, a Bartók Béla Megyei Művelődési Központban kerül sor, a nyertes művekből összeállított gálaműsor keretében.

Cs.K.
Kapcsolódó oldal:
Napraforgó Közalapítvány