CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2004. november 16., kedd 23:13


Gyógynövény klub a GyIK-ban - Az Ifjú Szívek Magyar Táncegyüttes műsora a soproni táncfórumon

Programajánlat

Gyógynövény klub 2004. november 17-én, szerdán, 18:00 órakor tartja összejövetelét a Gyógynövény klub a Gyermek- és Ifjúsági Központban (9400 Sopron, Ady Endre u. 10. Tel: (99) 511-200).

Ifjú Szívek Magyar Táncegyüttes 2004. november 17-én, szerdán, 17:00 órakor a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban (Sopron, Liszt Ferenc u. 1.) az Ifjú Szívek Magyar Táncegyüttes műsora látható a Soproni táncfórumon.
"Amikor a táncosok az iskolapadban üres másfél literes ásványvizes üvegekkel kezdték verni a ritmust, már az egész nézőtér a könnyeit nyelte a nevetéstől. ,,Letörölni, azt egyik gyerek sem tudta, mert tele volt a kezük tapssal, ritmussal...
Mintha egyszerre egyetlen nagy zenés osztályteremmé változott volna a kultúrház. Az Ifjú Szívek ismét magasra tette a lécet, s bebizonyította, hogy a tudásuk és tevékenységük mennyire sokrétű. És ezt a műsort annak a célnak rendelték alá, hogy a népzenét megismertessék és megszerettessék a gyerekekkel, a felnövekvő generációval." (M. Csepécz Szilvia).