CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Sport

2004. november 17., szerda 16:33


Nem jelent meg Bognár - Közel 350 úszó a hétvégi Csík Ferenc úszóemlékversenyen

Sporthírek


Nem jelent meg a tárgyaláson, Bolgár György a Matáv FC Sopron volt munkatársa, mert bokasérülést szenvedett. A tárgyalás új időpontja: 2005 január 10.-11.

Bárányos Zsolt és  a Leeds United angol labdarúgó csapat között a tárgyalások a játékos szempontjából kedvezően alakulnak. Ha szerződtetik Barit, akkor a soproni klub komoly szakmai veszteség éri. Kérdés mikor szerződtették Bárányost milyen megállapodás jött létre a labdarúgó és a
klub között.

A 17 éves teniszező Maria Sarapova nyerte Los Angelsben a WTA világbajnokságot. Jutalma 1 millió dollár. A döntöben Sarapova – S. Wiliams 4-6, 6-2, 6-4.

A Zaporizzja női kosárlabda csapatában nyolc ukrán ukrán válogatott szerepel és köztük van a csapat legjobbja a 18 éves Gorbunova, de jó hírek érkeztek a 2 méter magas Aljoskináról is. A ma esti mérkőzés 18 órakor kezdődik a Sportcentrumban az MKB-Euroleasing ellen.

Mintegy 350 úszó nevezésére számítanak a hátvégi Csík Ferenc úszóemlékversenyen, amely szombaton 14 és vasárnap 10 órakor kezdődik a Csík Ferenc Uszodában.


A SMAFC férfikosárlabda csapata pénteken, november 19-én, este fél hatkor a Krasznai csarnokban, a Közgáz Se ellen mérkőzik, NB I-es B csoportos bajnoki találkozón.

Szombaton délután négy órakor Diósgyőrben DVSC – Matáv FC Sopron NB I-es labdarúgó mérkőzésre kerül sor.



W.F.