CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Hírek - események

2004. november 19., péntek 23:22


Megjelent a Nyugat-Hírmondó novemberi száma

Megjelent a Nyugat-Hírmondó novemberi száma

A napokban vehetik kézbe az érdeklődő olvasók a Nyugat-Hírmondó c. megyei kulturális és hírújság legfrissebb, novemberi számát.

A lap hasábjain képes beszámoló található a megyei ’56-os megemlékezésekről, így a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat Sopronban tartott méltóságteljes ünnepségéről is. Megyei települések polgármesterei a vis maior események nyomán keletkező helyzetek megoldási lehetőségeiről mondják el véleményüket és tapasztalataikat.

Kedves hangvételű írás mutatja be a nagylózsi szociális intézmény legidősebb lakóját, Zsena nénit. A közelmúltban Dunaszeg adott otthont az országos népzenei találkozónak, melyről egész oldalas írás számol be. A lap hasábjain az érdeklődők pontos információkat kaphatnak a Megyei Területfejlesztési Tanács által odaítélt támogatásokról is.

További írások a mosonmagyaróvári mezőgazdasági szakkiállításról és vásárról, legújabb kiadványokról, aktuális pályázatokról, jeles napokról, a megyei gazdák gabonaárakkal kapcsolatos aggodalmairól szólnak.

Az eddigi hagyományt követve rövid, színes híradások olvashatók a megye településein az elmúlt hetek során történt eseményekről.
P.Z.