CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2004. november 26., péntek 12:00


A soproni rendőkapitányságon pénteken délelőtt nyolc rendőr az önkormányzat jutalmaként 20-20 ezer forint értékű vásárlási utalványt vehetett át.

Rendőröket jutalmaztak

Rendőröket jutalmaztak

Megszaporodtak a házakat és középületeket, valamint a közterületek építményeit csúfító falfirkák Sopronban, ahol a rendőröknek most hét fiatalkorú rongálót sikerült lefülelniük és előállítaniuk. Az „alkotás” közben tetten ért 14-18 éves soproni graffitisek épületenként több tízezer forintos kárt okoztak tevékenységükkel;  ellenük rongálás vétsége miatt folyik eljárás, várhatóan pénzbüntetésre számíthatnak - amelyet valószínűleg szüleiknek kell majd megtéríteniük.

A soproni rendőkapitányságon pénteken délelőtt nyolc rendőr: Varga Klára, Balogh Tamás, Németh László, Szabó Attila, Piros-Varga Ferenc, Prépost Attila, Takács Adrienn és Nagy Lajos) vehetették át az önkormányzat jutalmát, 20-20 ezer forint értékű vásárlási utalványt a rongálók kézrekerítésében való közreműködésért. A rendkívüli állománygyűlésen elhangzott: a rendőrök ezután is fokozott figyelmet fordítanak a városban a további rongálások megakadályozására.
(cyberpress)