CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2004. december 02., csütörtök 23:52


A Mikulás ajándéka: bábjáték - Az Erdélyi Kör Mikulás-estje- Mikulás-váró a GyIK-ban

Mikulás-rendezvények

A Mikulás ajándéka 2004. december 4-én, szombaton, 11.00 és 16.00 óra között a  Fabula Bábszínház: A Mikulás ajándéka című előadásra kerül sor. A kedves, zenés, élő szereplővel kombinált, a gyerekeket is szerepeltető bábelőadás Mikulás napján játszódik. Főhőse Balambusz, a jóságos kiskrampusz, és természetesen a történet végén megérkezik a Mikulás is! Jegyár: 500 Ft  Helyszín: Liszt Frenc Konferencia és Kulturális Központ (Liszt F. u. 1.).

Az Erdélyi Kör Mikulás-estje Az immár hosszú évek óta hagyományos Mikulás-estjét tartja a soproni Erdélyi Kör, a Fövényverem utcai Erdélyi Házban, ahova december 4-én 17.00 órára várják az Erdélyi Kör legkisebb tagjait.

Mikulás-váró a GyIK-ban Írj levelet a Mikulásnak! Erre buzdítja a gyerekeket a Gyermek és Ifjúsági Központ, ahol november 28-án, vasárnap délután háromtól fél ötig közös levélírásra várták a kicsiket és nagyobbakat a GYIK Ady Endre utca 10 szám alatti épületében. Az igazi Mikulás-váró hangulatról Kovács Kriszta gitárral és téli dalokkal gondoskodott, az éneklésbe természetesen a gyerekek is bekapcsolódhattak.

Az elkészült leveleket a GYIK munkatársai gondosan egy nagy postaládába gyűjtötték és valamennyit eljuttatták a Mikulásnak, akivel december hatodikán, hétfőn személyesen is találkozhatnak a gyerekek a GYIK-ban, a Télapó Házában. Mindenkit szeretettel várnak!
Bővebb információ: a 99 / 511-215, 511-208 telefonszámokon kérhető. (TAL)