CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2004. december 04., szombat 15:31


Karácsonyi Vásár - Szent Miklós napok - II. Soproni Karácsonyi Vásár és Fesztivál - Fertő-táji világörökség kulturális találkozó- Adventi programsorozat a Perkovátz-Házban

Események, programok

Karácsonyi Vásár - Szent Miklós napok 2004. december 4-én, szombaton, folytatódik a Szent Miklós napok keretében tartott Karácsonyi Vásár - Szent Miklós napok rendezvény, amelynek ideje alatt a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ előtt: ajtó-, ablak- és asztaldíszek, valamint karácsonyi kiegészítők árusítása a Lippai János Kertészeti Szakközépiskola és Szakmunkásképző Intézet közreműködésével.

II. Soproni Karácsonyi Vásár és Fesztivál December 4.szombaton a II. Soproni Karácsonyi Vásár és Fesztivál programjában 16.00 órakor a sopronoi Fő téren fellépnek a Rákosi fúvósok ádventi köszöntővel, 16.30 órakor a Deák téri Általános Iskola énekkara: Karácsonyi énekeket ad elő, 17.00 órakor a Soproni Fuvola Együttes, Fodor Gábor vezetésével.Ádventi dallamokkal lép fel. 17.30 órakor a sztárvendég: Marót Viki és a Nova lesz. 19.00 órakor felcsendül a Tűztoronyból a toronyzene
December 1-6-között a Fő téren nyitva tart a Mikulás kunyhója ahol 15.00-17.00 óráig a Mikulás "fogadóórán" várja a soproni gyermekeket.
A további állandó programokat a Programajánlóban találják.

Fertő-táji világörökség kulturális találkozó 2004. december 5-én, vasárnap 10:00 órakor a a Fertő-táji települések művészeti csoportjai közreműködésével Fertő-táji világörökség kulturális találkozót tartanak a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban (Pro Kultúra Kht.) Sopron, Liszt Ferenc u. 1.
 

Adventi programsorozat a Perkovátz-Házban December 5-én 17.00 órako a Perkovátz Ház 80.éves születésnapjának ünnepségét tartja a Perkovátz-Ház Baráti köre. 18.00 órakor Játék Karácsonykor címmel Sebestyén Márta, Sebő Ferenc és  Szokolay ,,Dongó" Balázs műsorára kerül sor a Daruka-teremben. A műsort a Széchenyi téren  kivetítőn követhetik az érdeklődők.