CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2004. december 13., hétfő 12:44


Az ülés napirendjén a tervezet szerint 19 előterjesztés szerepel.

December 17-én lesz a megyei képviselőtestület ez évi utolsó ülése

December 17-én lesz a megyei képviselő-testület ez évi utolsó ülése
A megyei képviselő-testület – ez évben utoljára - december 17-én ül össze, a szokott helyen és időben (Győr, Megyeháza, díszterem, 9.00 óra).
Az ülés napirendjén a tervezet szerint 19 előterjesztés szerepel.
Fontos témaként a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat 2004. évi költségvetésének módosításáról, a 2005. évi közgyűlési munkatervről kell dönteniük a testület tagjainak. Beszámoló kerül a képviselők asztalára a megyei közgyűlés bizottságainak és tanácsnokainak kétéves munkájáról. Tárgyalja és értékeli a testület a megyei önkormányzat gazdasági és humán programjának időarányos teljesítését. Dr. Szakács Imre, a Megyei Területfejlesztési Tanács elnöke is beszámol ezen az ülésen az MTT-ben végzett éves munkáról. Zárt ülésen döntenek a „Győr-Moson-Sopron Megye Szolgálatáért Díj” sajtó és kulturális tagozati díjazottjainak személyéről.
A 19 előterjesztésből várhatóan több témát tárgyalnak a képviselők zárt ajtók mögött. A megyei fenntartású intézmények közül ezúttal a jobaházi Idősek Otthonának igazgatója számol be az intézmény tevékenységéről, az intézményi érdekvédelem helyzetéről.
Az ülés napirendi pontjai megtalálhatók a www.gymsmo.hu honlapon a „Közgyűlés/Közgyűlés ülései” címszó alatt.
Ponty Zita