CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2004. december 13., hétfő 20:06


192 db Philips televízióval megpakolt kamiont tulajdonítottak el ismeretlen tettesek péntekről szombatra virradó éjszaka egy soproni telephelyről

Lopott TV-k

Lopott TV-k  192 db Philips televízióval megpakolt kamiont tulajdonítottak el ismeretlen tettesek péntekről szombatra virradó éjszaka egy fuvarozó cég soproni telephelyéről. A 60 millió forint értékű tv-szállítmányt Székesfehéváron pakolták fel és Németországba akarták szállítani – közölte Kocsis Tünde rendőr alezredes. A nyergesvontatót a 85. sz. főút parkolójában – Fertőendréd térségében – szombaton délelőtt üresen találták meg.

A rendőrség kéri, aki a gyári dobozolású 32 PW 9309/12 típusú, magyar menüvel ellátott Philips televíziók eltulajdonításának körülményeiről vagy hollétükről információval rendelkezik, hívja a Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr-főkapitányság 96/520-012-os telefon-számát vagy a 107-es, illetve 112-es ügyeleti számot, tegyen bejelentést a 06 80 / 555-111 telefontanú vonalon vagy a legközelebbi rendőri szervnél. A rendőrök várják azok jelentkezését is, akiknek ilyen típusú televíziók adás-vételéről van tudomása. A fuvarozó cég 2 millió forint jutalmat  ajánlott fel a nyomravezetőnek. A bejelentő kilétét a rendőrség bizalmasan kezeli.
(TAL)