CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Hírek - események

2004. december 13., hétfő 20:29


Az ország 20 települése mellett a NOE idei soproni Mikulás-ünnepségének támogatója is volt.

70 gyermek ünnepelt a Nagycsaládosok Országos Egyesületének soproni Mikulás rendezvényén

70 gyermek ünnepelt a Nagycsaládosok Országos Egyesületének soproni Mikulás rendezvényén

Több éves hagyománya van már Sopronban a Nagycsaládos Egyesület karácsonyváró játszóházának. Ezeken az alkalmakon évről évre az adventi időszakban ajándék- és karácsonyi díszek készítésével foglalatoskodnak kicsik és nagyok együtt.
Az idei alkalomra közel 70 gyerek fogadta el a NOE Soproni Tagegyesülete meghívását. Dr. Árvay Györgyné, a Soproni tagegyesület elnöke elmondta: idén Mikulás-programmal is kiegészült a kézműves játszóház. A gyerekeket szüleikkel, nagyszüleikkel együtt, a gyerekek pedig énekekkel és versekkel köszöntötték a Mikulást.

Az idei ünnephez a Nagycsaládosok Országos Egyesülete támogatót is talált. A NOE helyi szervezetei a Provident Pénzügyi Rt. egymillió forintos támogatásának köszönhetően az ország 20 települése mellett a NOE idei soproni Mikulás-ünnepségét is támogatta a pénzintézet, hogy emlékezetessé tegye az ünnepet a hátrányos körülmények között élő nagycsaládok számára.
A Provident Pénzügyi Rt az ünnepségek megvalósításában országosan immár második éve segíti az Egyesület által az ország 24 városában szervezett Mikulás és karácsonyi ünnepségeket több mint 4000 gyermek részvételével. Idén pedig közel 1200 ezer hátrányos helyzetű gyermek részesült húsvéti ajándékban.

Képriport

(cyberpress)
Fotó: T. Cs.