CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Hírek - események

2004. december 18., szombat 22:04


,,Fény vagy te is'

,,Fény vagy te is"
A Tóth Antal Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Kollégium karácsonyváró ünnepsége

,,Fény vagy te is, világíts hát, melegíts és égess, hinned kell, hogy a világ teveled is ékes" - idézet köszöntötte a Tóth Antal Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Kollégium karácsonyváró ünnepségére érkezőket.
Diákok, tanárok iskolai dolgozók együtt, közös, bensőséges hangulatú műsorral ünnepeltek. Az ünnepi eseményre meghívót kaptak az iskolát támogatók: a GySEV Rt., a Rotary Club Sopron, a Lions Club Sopron, akik természetesen, most sem érkeztek üres kézzel.

Dr. Józan Tibor vasútigazgató a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Rt. nevében adta át a cég hétszázezer forintos ajándékcsomagát, amelyet a gyerekek kívánságlistája alapján állítottak össze: képességfejlesztő játékok, focilabda, csocsó, rex-asztal, TV-készülék, DVD- és videolejátszó mellett számos meglepetést tartogattak a kisebb-nagyobb díszes dobozok, amelyeket az ünnepi műsort követően nagy örömmel és izgalommal bontogattak a csoportok.
A GyEV Rt. célja az, hogy a többségében hátrányos társadalmi helyzetű gyerkek karácsonyát örömtelivé tegye - hangzott el az ünnepségen.

A fenntartó, a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat nevében Szabó Miklós alelnök köszönte meg a GySEV Rt.-nek és a többi adományozónak az ajándékokat. Szabó Miklós bejelentette: ugyan jövőre fejlesztésekre nem ju pénz, de az intézmény világítás-korszerűsítésére mindenképpen sor kerül.

A Tóth Antal Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Kollégium igazgatója a gyerekek örömnyilvánítása közepette pedig azt ígérte, hogy tavasszal a Rotary Club és a Lions Club adományának felhasználásával, a megyei önkormányzat támogatásával óvodai játszóteret létesítenek az intézmény udvarán.

Képriport

Fotó: Kámán Zsolt