CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2004. december 22., szerda 22:02


A Fidesz Női Tagozata három helyszínre látogatott el ajándékaival - Karácsonyfát és szaloncukrot adományoz a Fidelitas

Karácsonyi jótékony akciók

Karácsonyi jótékony akciók

A Fidesz Női Tagozata három helyszínre látogatott el ajándékaival

Karácsony közeledtével a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség választókerületi Női Tagozata tegnap a Családsegítő Intézet Gondozó Központjának Magyar utcai hajléktalan étkezdéjében, a Balfi úti Idősek Szociális Otthonában, és a Családok Vasvári Pál utcai Átmeneti Otthonában közel háromszáz lakó arcára varázsolt mosolyt.
Kónya Istvánné, a Női Tagozat megyei elnöke és Firtl Katalain megyei alelnök elmondták: az ajándékokat – süteményeket, édességet, ajándéktárgyakat – a tagozat tagjai gyűjtötték, illetve készítették, és nagy szeretettel vitték az otthonok lakóinak, hogy örömtelibbé tegyék az ünnepeket.

Az otthonokban láthatóan meghatódottsággal teli örömmel fogadták a megajándékozottak a vendégeket. Volt ahol énekkel, verssel, rajzzal, vagy egy-egy őszinte szívből jövő mosollyal köszönték meg a törődést.


Karácsonyfát és szaloncukrot adományoz a Fidelitas

Tizennyolc családnak ajándékoz karácsonyát és szaloncukrot a Fidelitas Soproni Szervezete. A fiatalok így szeretnék örömtelibbé tenni gyermekek, és szüleik, a nehezebb sorsú családok ünnepét.

Két-három napja a Fidelitas több tagja járja a várost, és a múlt heti jótékonysági forraltbor-akció során összegyűlt több tízezer forintból vásárolt karácsonyfát és szaloncukrot visznek ajándékba olyan soproni családoknak, akiknek nehezen telik karácsonyi ajándékokra. A Fidelitas a tavalyi után az idén második alkalommal segíti a rászoruló családokat. Az ajándékokat a megkeresett családok mind nagy örömmel fogadták.
(cp)