CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2004. december 28., kedd 20:11


A rendőrség nagy erőket mozgósít a tettes kézrekerítésére

Rálőttek a csornai rendőrkapitány házára

Rálőttek a csornai rendőrkapitány házára

Régi fegyverből új lövések, immár másodszor, a főkapitány házára és a környéken. Kedd reggelre virradóan ismeretlen tettes rálőtt Tellesz Endre, csornai rendőrkapitány soproni házára. Mivel jó egy hónap eltelte után harmadszor is lövések dördültek a Vadász utcában, a rendőrség nagy erőket mozgósít a tettes kézrekerítésére.
A megyei napilap, a Kisalföld információját Dr. Szabadfi Árpád, Győr-Moson-Sopron megyei rendőrfőkapitány is megerősítette, miszerint kétszer a kapitány házát, egyszer pedig a szomszédos lakást érte találat. Az elsődleges fegyverszakértői vizsgálatok szerint egy kis kaliberű, már nem gyártott fegyverből származó lövések érték Tellesz Endre korábban soproni, jelenleg csornai kapitány Vadász utcai házának vaskapuját.
A rendőrség, miként egy hónappal ezelőtt, most sem talált hüvelyeket a helyszínen, mindez pedig arra utalhat, hogy az elkövető ezúttal is mozgó gépkocsiból lőtt. A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrfőkapitány szerint nincs szó életveszélyes fenyegetésről, továbbra is egy olyan tettest keresnek, aki zavarkeltési céllal lövöldöz. Tellesz Endrét, ahogyan korábban, most sem fenyegették meg sem szóban, sem pedig levélben. (Forrás: MR)