CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2005. január 05., szerda 11:50


A feladatellátás átszervezése következtében a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat által fenntartott ntézmény 2004. december 31. nappal megszűnt

Január 1-jétől: Bartók Béla Megyei Művelődési Központ Kht.

Január 1-jétől: Bartók Béla Megyei Művelődési Központ Kht.

Győr-Moson-Sopron Megye Közgyűlése 2004. szeptember 24-i ülésén döntött a Bartók Béla Megyei Művelődési Központ megszüntetéséről és a Bartók Béla Megyei Művelődési Központ Közhasznú Társaság (Kht) alapításáról. A megyei közgyűlés, mint egyszemélyes alapító a megye települései, önkormányzatai, közművelődési intézmények és egyéb közösségi közművelődési tevékenységeinek elősegítése és fejlesztése érdekében, kiemelten közhasznú szervezetként hozta lére és működteti a Kht.-t.

A feladatellátás átszervezése következtében a Bartók Béla Megyei Művelődési Központ, mint a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat által fenntartott intézmény 2004. december 31. nappal megszűnt, helyette a feladatot 2005. január 1-jétől a megyei önkormányzat tulajdonában lévő Bartók Béla Megyei Művelődési Központ Közhasznú Társaság látja el. A megyei közgyűlés a Kht. önkormányzati képviseletével dr. Medgyasszay Lászlót, a megyei közgyűlés alelnökét bízta meg.
Elérhetőségeik: 9022 Győr, Czuczor Gergely u. 17.
Tel/Fax: 96/326-522, 326-731
E-mail: bbmmk@enternet.hu

Ponty Zita