CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Egészség

2005. január 28., péntek 15:35


Egészségmegőrző rendezvénysorozat indul


Egészségmegőrző rendezvénysorozat indul

Az Éltető Erő Alapítvány a Rák Ellen szervezésében programsorozat indul a fiatalok számára egészségmegőrzés terén.



Első alkalommal, február 8-án 15 órakor az Erdészeti Múzeumba ( Sopron, Templom u. 4. sz.) várják az érdeklődőket.
A sorozat első előadásának címe ,,Erdőről más szemmel” utal arra, hogy a szervezők az erőismeretnél többet és mást akarnak nyújtani a résztvevőknek.
A nagy terhelés, a stressz okozta problémákra kínálnak majd olyan megoldást, mely mindenki számára erőt, felüdülést ad, az egészség megőrzését szolgálja.

Második alkalommal március 4-én 15 órakor a Gyermek- és Ifjúsági Központban Schobert Norbit látják vendégül, aki az egészséges táplálkozás és testmozgás adta örömökre hívja fel a résztvevők figyelmét, illetve bemutatót tart.

Áprilisban Gödéné Török Ildikó a biblioterápia ( az irodalmi művek olvasása, feldolgozása során történő feszültségoldás) adta lehetőségeket ismerteti.

Májusban Varga Tamás, a rendezvénysorozat első előadását tartó szakember a természetbe vezeti majd az érdeklődőket, hogy mindazt, amiről az addigi előadások alatt szó volt, a valóságban is megtapasztalhassák.

Csiszár Zoltánné, az alapítvány kuratóriumának elnöke a cyberpress.hu –val közölte: ősszel folytatjuk a rendezvénysorozatot, illetve, amennyiben az elhangzott programok folytatására igény lesz, arra is van mód és lehetőség, hogy azokat folytassák.

Azok pedig, akik adójuk 1 százalékával szeretnék támogatni az Éltető Erő Alapítvány a Rák Ellen tevékenységét, adóbevallásuk készítésekor ezt megtehetik. Az alapítvány adószáma 18539893-0-08.

(cyberpress)