CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2005. február 07., hétfő 12:19


A GVOP pályázati felhívást intézett a kis- és középvállalkozások fejlesztéseire

Nemzeti Fejlesztési Terv Gazdasági Versenyhelyzet Operatív Program Pályázati Konferenciája

Nemzeti Fejlesztési Terv Gazdasági Versenyhelyzet Operatív Program Pályázati Konferenciája 2005. február 9-én tartják Sopronban, a Városháza dísztermében a Nemzeti Fejlesztési Terv Gazdasági Versenyhelyzet Operatív Program Pályázati Konferenciáját.

A GVOP pályázati felhívást intézett a kis- és középvállalkozások fejlesztéseire

Gépbeszerzések, technológia fejlesztések, építési beruházások, vagy licenc vásárlás támogatása
A kis- és középvállalkozások gépbeszerzésekre, technológia fejlesztésekre, építési beruházásokra, vagy licenc vásárlásra kérhetnek támogatást annak a pályázatnak  a segítségével, mely várhatóan 2005. februárjában jelenik meg. A GVOP felhívására egyaránt pályázhatnak az ipari, kereskedelmi és szolgáltató szektor vállalkozásai.
Egy-egy projekt max. 25 millió Ft vissza nem térítendő támogatásban részesülhet. Az elmúlt évben a vállalkozások a kiírt keret többszörösére nyújtottak be igényt. A szakemberek szerint idén célszerű az elsők között beadni a pályázatot, hogy a rendelkezésre álló összegből még biztosan részesülhessen támogatásban a pályázó.

Információs nap
A formai és egyéb hibák elkerülése végett a GVOP Irányító hatóságának munkatársai, és az Európai Uniós Pályázati Szakértők Szövetsége Győr-Moson-Sopron megyében információs napot szervez, amelyen az érintettek ingyenesen vehetnek részt. A program első felében a pályázati kiírást mutatják be, az utolsó órában pedig az Európai Uniós Pályázati Szakértők Szövetségének elnöke tart előadást. Az információs napot Sopronban február 9-én, 14 órakor a Soproni Önkormányzat épületében rendezik.