CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2005. február 11., péntek 21:35


Sikeres Sopronért Társaság  megalakulását kezdeményezi Kránitz László országgyűlési képviselő

„A sikeres Magyarországért – A sikeres Sopronért”

„A sikeres Magyarországért – A sikeres Sopronért”
Sikeres Sopronért Társaság  megalakulását kezdeményezi Kránitz László országgyűlési képviselő

„A sikeres Magyarországért – A sikeres Sopronért” címmel tartott sajtótájékoztatót  Kránitz László országgyűlési képviselő.

A Nemzeti Fejlesztési Terv keretében 2007 és 2013 között 15 ezer milliárd forint kerül szétosztásra, amelyből Sopron városa megközelítőleg 30-35 milliárd forint támogatáshoz jutna, amelyet fejlesztésre használhat majd fel.

Ennek az összegnek a hallatán óriásivá nő a közös jövőnk és városunk iránti felelősség, ami pedig azt diktálja, hogy egy asztalhoz ülve párbeszédet folytassunk Sopron jövőjéről, hiszen a helybélieknek kell kidolgozni azt a programot amely a következő évtizedek fejlődést  határozza majd meg. – emelte ki Kránitz László
Ennek érdekében kezdeményezi a város szocialista  országgyűlési képviselője, egy a város elismert szaktekintélyeiből, gazdasági szakemberiből, a kultúra és a sport helyi vezetőiből egy véleményformáló – pártállástól független – civil grémium a Sikeres Sopronért Társaság életre hívását.
Sikeres Sopronért Társaság célja kell, hogy legyen olyan javasatok kidolgozása, amelyek meghatározzák Sopron város fejlődést, összhangban a Nemzeti Fejlesztési Tervvel és egyes uniós pályázatokkal.

A Sikeres Sopronért Társaság tagjait, elnökét a közeljövőben ismerhetik meg városunk polgárai.
(cyberpress)