CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2005. március 05., szombat 01:46


A cél a helyi csoportok megerősítése azért, hogy a 2006-os választási kampányban, és Sopronban az idei időközi választáson is támasza legyenek a Fidesznek.

Pongrácz Nóra - újraválasztott Fidelitas alelnök

Pongrácz Nóra - újraválasztott Fidelitas alelnök

Pongrácz Nóra, a múlt hétvégén Győrött rendezett Fidelitas rendkívüli tisztújító kongresszuson újraválasztott alelnök, tartott sajtótájékoztatót 2005. március 4-én, pénteken a Fidesz Új utcai irodájában.



A politikus tájékoztatott arról, hogy az új elnökség, Szíjjártó Péter elnök mellett tizenöt alelnökkel és két póttaggal irányítja a szervezet működését.

Az új vezetés szeretné elérni, hogy a 14-35 éves korosztályból minél többen csatlakozzanak a szervezethez, nem csupán a politika miatt, hanem, mert jól érzik magukat a közösségben, amely segít megőrizni fiatalságukat, lazaságukat, hogy "ne kerüljenek koravén állapotba".

Pongrácz Nóra kiemelte: a cél a helyi csoportok megerősítése azért, hogy a 2006-os választási kampányban, és Sopronban az idei időközi választáson is támasza legyenek a Fidesznek, és mindent megtesznek azért, hogy a Fidelitas továbbra is Magyarország legnagyobb és legerősebb politikai ifjúsági szervezete maradjon.

Az alelnök elmondta: előző mandátuma idején is, Fidesz minta.alapján a szakmai kabineteket irányította, célja továbbra is a fiatalok véleményének megjelenítése az ifjúságpolitikai, biztonságpolitikai, egészségügyi, kulturális kabineteken keresztül.

Pongrácz Nóra elégedett az 50 tagból álló helyi szervezet létszámával, de továbbra is várják a fiatalokat a szervezetbe, fontosnak tartva ennek közösségformáló szerepét .

tsz