CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Sportcentrum

2005. március 07., hétfő 11:00


Rangadók hónapja

Focinapló - 2004. február

Focinapló - 2004. Február

Néhány érdekesség a világ labdarúgásából

február 1. Hatalmas rangadót játszottak az angol Premiership keretein belül. A tavalyi év két éllovas gárdája, az Arsenal és a Manchester United csapott össze Londonban. A meccs a manchesteri csapat idegenbeli gyõzelmét hozta egy parádés összecsapáson, mely végül 4:2-re végzõdött.

február 2. Isztambulban egy szánalmas felkészülési mérkõzésen a magyar válogatott Szaúd-Arábia nemzeti tizenegye ellenében 0:0-ra végzett. A mérkõzésrõl mindent elárul az, hogy mindössze 7 (hét) nézõ volt rá kíváncsi.

február 6. Megbotlott a Barcelona ! A katalán gárda hazai pályán 2:0-ás vereséget szenvedett az Atletico Madridtól, így ismét viszonylag nyitott a bajnoki cím sorsa, mivel nagyon jön fel a Real Madrid.

február 9. Újabb felkészülési mérközést játszott a magyar válogatott. A cardiffi Millenium Stadionban a gyenge kapusteljesítménynek és a szerencsétlen csatársornak köszönhetõen a magyar válogatott 2:0 arányban alulmaradt a brit válogatott ellen.

február 19. Kiütéses gyözelem a német Bundesligában ! A Bayern München hazai pályán 5:0-ra verte az egykori sztárcsapat Borussia Dortmundot, melynek a pályán nyújtott teljesítményen kívül komoly pénzügyi gondjai is vannak, a csapat részvényei padlón vannak, és komoly adóssággal küzd, felmerült a megszûnés lehetõsége is.

február 27. Rangadót játszottak Milánóban is. A városi derbin az eddig veretlen Internazionale 1:0 arányban kikapott a bajnokaspiráns AC Milan csapatától.