CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2005. március 17., csütörtök 15:04


A soproninak is lehetőséget akarnak adni arra, hogy elmondhassák véleményüket

Fidesz: Hallgassuk meg egymást! - 2005. legyen a konzultáció éve

Fidesz: Hallgassuk meg egymást! - 2005. legyen a konzultáció éve

Az elkövetkezendő időszakban minden soproninak lehetősége lesz arra, hogy véleményét, ötleteit elmondhassa a Hallgassuk meg egymást!- fórumokon ezt Firtl Mátyás, a Fidesz-KDNP soproni képviselőjelöltje mondta tegnapi sajtótájékoztatóján.

Sopronban is konzultációra hívja az embereket a Fidesz; pártállástól függetlenül várja az emberek véleményét. A közéletben a meghallgatás, a megértés helyett egyre inkább a propaganda uralkodik, ezért mindenkinek felkínálják a lehetőséget, hogy 2005-ben, a konzultáció évében elmondja milyen jövőt képzel magának, Sopronnak és az országnak.

Firtl Mátyás hangsúlyozta: programja eddig is a lakossággal való folyamatos párbeszéd során alakult ki, ugyanakkor a véleménycsere, a gondok alaposabb megismerése hatékonnyá teszi a későbbi közös munkát, és segít kialakítani azt a gyakorlatot, visszaadhatja az embereknek azt a hitet, hogy a döntéshozók figyelembe veszik az érintettek, a lakosság véleményét a közösségeket érintő döntéseikben.

A konzultációsorozat első rendezvénye március 17-én, csütörtökön, este 6 órakor lesz a református gyülekezeti teremben, a Deák tér 2. szám alatt. (cyberpress)