CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Hírek - események

2005. március 30., szerda 22:02


III. Soproni Utazási Börze

III. Soproni Utazási Börze

A III. Soproni Utazási Börzére 2005. április 2-án, szombaton 9 és 17 óra között a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban várja látogatóit

Az elmúlt évi tavaszi börze nagy sikerére való tekintettel a Pro Kultúra Kht.Idegenforgalmi Igazgatósága ismét megrendezi az utazási irodák tavaszi találkozóját.
A III. Soproni Utazási Börzére 2005. április 2-án, szombaton 9 és 17 óra között a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban lesz.
A börzén a kiállítók a 2005-ös nyári szezon újdonságaival várják az utazni vágyókat.

A vásáron résztvevő utazási irodák: a Blaguss Utazási Iroda Kft., a Ciklámen Tourist Rt., az Escort Tourist Bt., a Jakab Busreisen Utazási Iroda Kft., a Kartago Tours Kft., a Kisalföld Volántourist, a Linda Tours, a Neckermann Utazási Iroda és a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Rt.

A természetbe vágyóknak a Fertő-táj Világörökség Magyar Tanácsa Egyesület munkatársai kínálnak szabadidős kikapcsolódási lehetőségeket.
A Soproni Borvidéket bemutató Bormarketing Kht. már harmadik alkalommal vesz részt a kiállításon és borkóstolóval várja a látogatókat.
Az úti filmek iránt érdeklődők is megtalálhatják a kedvükre valót, mivel a második emeleti előtérben egész nap az utazási irodák filmjeit vetítik.
A kiállítók kedvezményes ajánlatokkal várják az érdeklődőket.

(Pro Kultúra Kht.-cyberpress)
Fotó: cyberpress archív


Kapcsolódó cikkek:

I. Soproni Utazási Börze - Képriporttal

II. Utazási Börze