CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2005. április 01., péntek 23:09


A Jobbik újból megméretteti magát Sopronban

Kirkovits Balázs a jelölt

A Jobbik újból megméretteti magát Sopronban
Kirkovits Balázs a jelölt

Kirkovits Balázst indítja újból a Jobbik Magyarországért Mozgalom a helyi időközi választáson. Ezt Szabó Gábor, pártigazgató jelentette be tegnap Sopronban, aki a választáson való részvétel fontosságára hívta fel a soproniak és Sopron környékiek figyelmét.
Kirkovits Balázs, a Jobbik jelöltje magával hozta összegyűjtött, nemzetiszín szalaggal átkötött ajánlószelvényeit, amelyeket pénteken szándékozik leadni a helyi választási irodában.
Szabó Gábor a párt jelöltjét ajánlva elmondta: tapasztalataik szerint az emberek kiábrándultak a politikából, amit többek között a parlamenti pártok egymás ügyeivel foglakozó folyamatos vitája is eredményezett. Kirkovits Balázs kijelentette: nyugodt, a választók személyes megkeresésére, a velük való elbeszélgetésre épülő kampányt terveznek. Képviselőjelöltként az őszi fordulóban meghirdetett programja sem változik, a város szempontjából fontosnak tartja, hogy legyen képviselője a parlamentben, tekintettel több az ország számára meghatározóan fontos kérdés döntése miatt, mint például a köztársasági elnök választás, vagy a költségvetés tárgyalása.
(cyberpress)