CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Hírek - események

2005. április 17., vasárnap 16:32


Szerverleállás

Szerverleállás

Amint azt a cyberpress.hu olvasói is észrevették, egy előre nem látott esemény következtében az Internet Sopron Egyesület szervere a múlt szerdán meghibásodott, emiatt a levelező rendszer és a webes szolgáltatás egy időre teljesen leállt.
Az Internet-Sopron Egyesület folyamatosan dolgozott a probléma kijavításán, először a levelezés helyreállításán, majd rövidesen a webes felületnek a  működőképessé tételén.

 A jövőben egy megbízhatóbb számítógépes rendszer fogja kiszolgálni ügyfeleinket, egyúttal a postafiókok és webes tárhelyek méretét is megnöveltük.

Egyúttal kérjük Önöket, hogy lehetőség szerint változtassanak korábbi jelszavukon, ha tehetik, már e sorok olvasását követően.
A jelszóváltoztatást a http://ise.sopron.hu/jelszo/ címen végezhetik el. Ezt a címet használva jelszavukat a későbbiekben is bármikor megváltoztathatják.

A cyberPress oldalai változatlanul a http://www.cyberpress.hu/ címen érhetők el, a webes levelezőrendszerhez pedig legegyszerűbben továbbra is a http://webmail.sopron.hu/ címet begépelve férhetnek hozzá.

Az esetleges kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük.
 

 Internet Sopron Egyesület