CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2005. április 17., vasárnap 17:34


A Sopron Régió Csatornázási és Szennyvíztisztítási Program Sopronkőhida, Virágvölgy, Tómalom mellett idén a Jánostelepen és a belvárosban is folytatódik

Közérdekű közlemény

Közérdekű közlemény

A Sopron Régió Csatornázási és Szennyvíztisztítási Program kivitelezése Sopronkőhida, Virágvölgy, Tómalom mellett idén a Jánostelepen és a belvárosban is folytatódik. A csatornázással párhuzamosan tavasszal a szennyvíztisztító telep munkálatai is megkezdődnek. A város szennyvízkezelése a munkálatoktól függetlenül továbbra is folyamatosan megoldott lesz.

A Program kivitelezői az érintett területeken, főleg a Virágvölgyben lévő telkek tulajdonosait arra kéri, hogy minél előbb vegyék fel a kapcsolatot a területen folyó munkálatokért felelős kivitelezővel és egyeztessenek időpontot a házi bekötések elvégzéséhez, személyesen a Betonút Rt. irodájában, Okay utca 15. szám alatt, vagy az  506-291-es telefonszámon.

A kapcsolatfelvétel a munkálatok zökkenőmentes megvalósítása, így az egész város érdekében is fontos. Az előre nem egyeztetett ingatlanok utólagos bekötése a későbbiekben már csak a Programon kívül, más keretből oldható meg.

További információ a www.sopronicsatorna.hu oldalon található.

Köszönjük megértését és együttműködését!