CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2005. április 26., kedd 15:03


A két soproni klub (Rotary Sopron, Rotary Sopron Pannónia) elnökei, Dr. Winkler András és Dr. Tóth József közös nyilatkozatot adtak ki a további jótékony céljaikról

Rotary jubileum

Rotary jubileum

100 éves a Rotary. A világ 166 országában 1,2 millió tagot számláló szervezet Magyarországon 80, Sopronban 15 éve végzi karitatív tevékenységét az emberbaráti segítség, a békére törekvés, a népek közötti megértés és tolerancia jegyében.

A közéleti személyiségekből álló két soproni klub (Rotary Sopron, Rotary Sopron Pannónia) elnökei, Dr. Winkler András és Dr. Tóth József közös nyilatkozatban erősítették meg, hogy szellemi és anyagi erejükkel a jövőben is támogatni kívánják a város szociális és egészségügyi  intézményeit, kulturális életét, az árvízkárosultakat vagy az erdélyi magyarlakta településeket, szépíteni a zöldövezetet. A nyilatkozatot kedden délelőtt a Városházán átadták Walter Dezső polgármesternek azzal a céllal, hogy az emberek jobban megismerjék a politikai színezet nélkül tevékenykedő humanitárius szervezet munkáját. A város első embere az önkormányzat együttműködéséről biztosította a jelenlévőket.  (Tóth Anita Lilla)