CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2005. április 30., szombat 10:19


2005. évi Nyugat-Dunántúl Turizmusáért Díjakat adtak át Zalaegerszegen

2005. évi Nyugat-Dunántúl Turizmusáért Díjakat adtak át Zalaegerszegen

Tegnap a zalaegerszegi megyeházán adta át Patyi Elemér, a díjalapító Nyugat-dunántúli Regionális Idegenforgalmi Bizottság elnöke és Pál Béla, a Miniszterelnöki Hivatal politikai államtitkára a 2005. évi Nyugat-Dunántúl Turizmusáért Díjakat.


Pál Béla köszönti a díjazottakat

A régió turizmusát a szakmai területen, a közéletben, és a sajtóban kiemelkedő teljesítménnyel szolgálók tevékenységét ismerte el a Nyugat-dunántúli Idegenforgalmi Bizottság a díjjal.

A szakmai terület idei díjazottjai: Dr. Molnárné Butty Edit, a Vas Megyei Idegenforgalmi Hivatal nyugalmazott vezetője, Dusek Miklósné, a mosonmagyaróvári Tourinform iroda vezetője, Décsi Sándor, a szombathelyi Arrabo Szabadidősport Egyesület vezetője, Vancsura Miklós, a Pannon Termál Klaszter Egyesület alelnöke, a hévízi Szent András Kórház főigazgatója, Varga Gellért, a Csömödéri Vasútüzem volt vezetője, Gódor Mihály, a szentgyörgyvölgyi GÓNA szabadidő központ megalkotója és vezetője, Kocsis László, a balfi Panoráma Étterem tulajdonosa és vezetője.

A díjazottak

Sajtódíjat kapott: Tóth Éva, újságíró, a soproni cyberpress.hu internetes magazin főszerkesztője, Murányi Péter, a GSZT turisztikai folyóirat kiadó-főszerkesztője.

Közéleti díjban részesült Feiszt György, Szombathely alpolgármestere, Horváth József, Lenti nyugalmazott polgármestere, Töreki Imre, a szanyi Bokréta Néptáncegyüttes művészeti vezetője.