CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Sport

2005. május 01., vasárnap 21:12


Döntetlent játszott a két csapat.

MFC Sopron - Pécs MFC

Magyar bajnokság, 25. forduló

MFC Sopron - Pécsi MFC
2-2
(2-1)

2005-04-30 19:00:00

Matáv Sopron

Pécs

Balogh
Lazics
Szabó
Bárányos
Pintér
Szekeres T.
Balaskó
Fehér
Tóth M.
Bagoly
Csordás

Németh
Kóczián
Erős
Pest
Sipos
Szabados
Montvai
Szekeres Zs.
Pavicsevics
Schindler
Dienes


Gólszerző: Bárányos (2.), Csordás (6.), Kóczián (20.), Montvai (67. – 11-esből)


Csere: Sipos h. Berdó (63.), Lazics h. Somorjai (64.), Kóczián h. Kulcsár (64.), Csordás h. Sira (77.), Montvai h. Horváth Gy. (81.)


Sárga lap: Szabó (87.), Szabados (91.)


A mérkőzést Sóthy András vezette, segítői Szabó Róbert és Gaál Bence voltak. A tartalék játékvezető Szökrény Lajos volt.

A Pécs kezdte a játékot a pályára kilátogató 2600 néző előtt.



Alig telt el két perc és a balszélről Csordás beadott labdáját, Bárányos a kapuba bombázta. (1-0) A 6. percben a Tóth Mihály jobboldali labdáját Csordás lőtte a kapuba. (2-0)


A két kapott gól után a pécsi csapat magához tért. A 20. percben Kóczián megszerezte a csapata első gólját. Pest Krisztián egyedül vezette a tizenhatosra a labdát, majd kapura lőtte. A lövés Fehérről lepattant és Kóczián a hosszú alsó sarokba továbbította a labdát. (2-1) Ezután mindkét csapat játéka visszaesett egy kicsit. Az első félidő végén a Pécs sokkal több támadást indított, de a Sopron védői, illetve Balogh kapus sikerrel védekeztek.


A második félidőt a Sopron kezdte jobban az 50. percben Bárányos szabadrugását Németh bravurral védte. A soproni közönség nemegyszer úgy látta, hogy az ellenfél játékosai közül többen kezeztek, de ezt a bíró nem vette észre. Ezután a Sopron mintha elfáradt volna. Szinte csak a mi térfelünkön volt a labda. Balogh többször kellett nagyot mentsen. A Sopron és a vendégcsapat is cserélt. A 64. percben Fehér kezezéséjért büntetőt adott a játékvezető, amit Montvai a bal felső sarokba lőtt. (2-2)


Károlyit is fellökték, de a bíró erre nem reagált. Ezután a játékvezető kiosztott egy sárga lapot Szabó Ottónak amiért Erőssel szemben szabálytalankodott. Ugyanerre a sorsra jutott Szabados is.


A játékvezető 3 perc hosszabbítás után lefújta a találkozót. A soproni közönség a meccs után nemtetszését fejezte ki a játék vezetése miatt. A végeredmény 2-2 . Ez az eredmény nem csak a hazai csapaton múlott!

táblázat: nso
fotók és cikk: Tóth Zsombor