CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2005. május 17., kedd 22:16


Firtl Mátyás megköszönte szavazói bizalmát, és kijelentette: Sopron, Ágfalva, Fertőrákos, Harka, Kópháza egyéni országgyűlési képviselőjeként: szolgálatnak tekinti a képviselői tevékenységet.

Firtl Mátyás (FIDESZ-KDNP) átvette egyéni országgyűlési képviselői megbízólevelét

Firtl Mátyás (FIDESZ-KDNP) átvette egyéni országgyűlési képviselői megbízólevelét

Május 17-én Firtl Mátyás Sopron és környéke választott országgyűlési képviselője a soproni választási irodában átvette egyéni országgyűlési képviselői megbízólevelét.

Dr. Winkler Andrástól, az OEVB elnökségi tagja átadja Firtl Mátyás egyéni országgyűlési képviselőnek megbízólevelét

Az eseményt követően Firtl Mátyás megköszönte szavazói bizalmát, és kijelentette: Sopron, Ágfalva, Fertőrákos, Harka, Kópháza egyéni országgyűlési képviselőjeként: szolgálatnak tekinti a képviselői tevékenységet.
Firtl Mátyás újságírói kérdésre válaszolva elmondta. az országgyűlés munkájába való bekapcsolódását segíti, hogy a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat alelnökeként naprakész rálátása van a mai magyar társadalmi és politikai folyamatokra, közel másfél évtizedes tapasztalatokkal rendelkezik többek között az önkormányzati, a területfejlesztési, a szociális és a regionális együttműködés erületein.
Az országgyűlési képviselő bízik abban is, hogy a soproni kötődésű országgyűlési képviselőkkel együtt sikerül a költségvetésben megjeleníteni a legfontosabb soproni érdekeket.
Firtl Mátyás kifejtette Sopronban folytatni fogja a Hallgassuk meg egymást! konzultációs alkalmakat, és országgyűlési képviselőként fogadóóráin is várja a soproniakat, továbbá fogadóórákat fog tartani a választókerület minden településén.
A megbízólevelének átvételét követően Firtl Mátyás még a mai nap folyamán felkereste Sopron és a választókerület településeinek polgármestereit, akikkel többek között a jövőbeli együttműködés lehetőségeiről is beszélt.
(cyberpress)