CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2005. május 28., szombat 11:58


Sopron kártya nemcsak turistáknak….

Sopron kártya nemcsak turistáknak….

Országszerte egyre több város ad ki turisztikai kártyát, amellyel a településen és környékén igénybe vehető turisztikai, vendéglátó ipari, kulturális, közlekedési, stb. szolgáltatásokat lehet kedvezőbb feltételek mellett igénybe venni.

A Pro Kultúra Sopron Kht. Soproni Idegenforgalmi Igazgatósága létre kívánja hozni a Sopron kártyát, mely Sopron és vonzáskörzetében fellelhető, turisztikai értékkel bíró szolgáltatók ajánlatait kívánja összefogni, és a helyi lakosok illetve a turisták felé kiajánlani.

A szakma résztvevőivel közösen kialakított végleges álláspont alapján születhet döntés a Sopron Card létrehozásáról és a 2006. márciusi bevezetéséről. Ennek érdekében, az első munka megbeszélésre 2005. június 1- jén 14.00 órától a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ Petőfi termében kerül sor, melyre több mint száz turisztikai szakembert hívott meg az Igazgatóság.

A kártya árából, mely terveink szerint várhatóan 1.500- 2.500,- Forint között állítható be, a Pro Kultúra Kht. vállalja a kártya folyamatos fenntartását és frissítését. A Kht. profitra nem törekszik, ellenkezőleg az éves marketing keretből támogatja a kártya létrehozását és fenntartását.
T.R.