CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2005. június 10., péntek 10:32


Csatornaépítési munkák miatt megváltozik a forgalmi rend a Hársfa soron és a Kőfejtő úton

Közérdekű közlemény

Közérdekű Közlemény
Csatornaépítési munkák miatt megváltozik a forgalmi rend a Hársfa soron és a Kőfejtő úton

A Sopron Régió Csatornázási és Szennyvíztisztítási Program csatornaépítési munkálatai miatt június 13-tól a Hársfa sor a Fenyves sortól, valamint a Kőfejtő út ideiglenesen 2 irányú lesz. Ezeken az útszakaszokon 30 km/h-s sebességkorlátozás lesz érvényben a munkálatok ideje alatt, várhatóan július végéig.

Kérjük az autósokat, ügyeljenek a megváltozott forgalmi rendre! Javasoljuk, hogy a csatornaépítés ideje alatt a Hársfa sort a kétirányúvá váló Kőfejtő út felől közelítsék meg.

Felhívjuk továbbá az érintett lakosok figyelmét, hogy a Virágvölgyben azokon a területeken, ahol a csatornaépítés befejeztével az utak helyreállításán dolgoznak, szintén számítani kell időszakos forgalomkorlátozásokra, terelésekre.

A Sopron Régió Csatornázási és Szennyvíztisztítási Program keretében, az Európai Unió ISPA (előcsatlakozási) alapból, állami és önkormányzati támogatással megvalósuló, 4,9 milliárd forintos beruházás keretében 2006. végére jelentősen kibővül, és korszerűbbé válik Sopron és környékének csatorna- és szennyvízhálózata.

A munkálatokkal együtt járó kellemetlenségekért türelmüket és megértésüket kérjük!

Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Iroda, Tel: 99/515-125, info@sopronicsatorna.hu