CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Fesztiválgájd

2005. június 27., hétfő 14:14


Idén Velencén lesz az EFOTT

Idén Velencén lesz az EFOTT

Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját egy hónap múlva rendezik meg, a Velencei tó partján.

Az EFOTT-ot immár 30. alkalommal rendezik meg. Az első abaszántói találkozó óta sokat fejlődött a rendezvény. Idén 150-nél is több zenekar, együttes, DJ lép fel az EFOTT-on, szórakoztatja a fesztiválra érkezőket 5 napon át! A rendezvény július 19-én 12. 00-kor nyit, és 24-én reggel 3-kor a zenei program befejezésével zárul. Aki focizni, röplabdázni, lubickolni, csúszdázni vagy sportolni szeretne, több mint tíz helyszín között válogathat. A túrázás szerelmesei pedig földön, vízen tekinthetik meg a régió természeti és kulturális csodáit. Lesz kávéház beszélgetésekkel, a civil programokon elmondanak sok mindent és a résztvevők is elmondhatják, amit szeretnének.

A rendező hallgatói önkormányzatot az új felsőoktatási-törvénytervezet és a belháború kapcsán a sajtóban mostanában gyakrabban szereplő Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) választja meg, idén a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemre esett a választás. Naivság lenne azt hinni, hogy egy hallgatói önkormányzat önmagában meg tud birkózni egy ilyen feladattal, ezért a nyertesek évek óta továbbpasszolják a rendezést egy erre szakosodott irodának, így idén a Valley Hungarynak.

Idén minden eddiginél könnyebben lehet eljutni az EFOTT- ra, a szervezők irodáján túl a Ticket Expressnél, és minden lottózóban lehet jegyet venni és természetesen a helyszínen. A hetijegy 9900FT-ba, a napijegy pedig 3000Ft kerül majd.

Bacsárdi László