CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2005. jĂşlius 23., szombat 21:40


A Nyugat-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Kht. pályázatot hirdet

Hatékony Innovatív Partnerség (HIP) – Regionális kapacitásfejlesztés Nyugat-Dunántúlon

A NYUGAT-DUNÁNTÚLI REGIONÁLIS FEJLESZTÉSI ÜGYNÖKSÉG KHT. PÁLYÁZATOT HIRDET

A PÁLYÁZAT CÉLJA: A Hatékony Innovatív Partnerség (HIP) – Regionális kapacitásfejlesztés Nyugat-Dunántúlon című programhoz kapcsolódva célunk egy régiós szintű kreatív gyűjtemény összeállítása, amely tükrözi a régió szereplőinek elképzelését a hatékony innovatív partnerségről. Olyan kreatív pályamunkákkal lehet nevezni, amelyek kifejezik az együttműködés bármely formáját.

A PÁLYÁZÁS FELTÉTELEI:  Korra, nemre, művészi szaktudásra való tekintet nélkül bárki részt vehet a Pályázaton, korlátlan számú pályamunkával. A pályázó a pályamunkája benyújtásával hozzájárul annak nyilvánosságra hozatalához, és garantálja, hogy az nem sérti harmadik személy szellemi alkotáshoz fűződő jogát. Kizárólag azokat a pályaműveket fogadjuk el, amelyek a pályázati adatlappal a megjelölt címre, határidőre beérkeznek! Formai megkötés nincs. A pályázati adatlap letölthető a www.westpa.hu honlapról.

NEVEZÉSI KATEGÓRIÁK:
    1. próza, vers
     2. fotó, kisfilm
     3. képzőművészet
     4. egyéb

BEÉRKEZÉSI HATÁRIDŐ:   2005. szeptember 1.

BEÉRKEZÉSI CÍM:   HIP Kreatív Pályázat,
9400 Sopron, Új utca 12.

ÉRTÉKELÉS: A beérkezett pályaműveket szakmai testület értékeli. A pályaműveket nem áll módunkban visszaküldeni! A benyújtott pályaművekről és az alkotókról összegző kiadvány készül, továbbá az elkészült munkákból vándorkiállítást rendezünk.

DÍJAK: Az egyes kategóriák győztesei 100.000 Ft értékű jutalomban részesülnek! A II. és III. helyezetteket, valamint a különdíjasokat is jutalmazzuk!

Bővebb információ:
Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Kht.
Kozma Adrienn (e-mail: hipinfo@westpa.hu;  tel.: 06-99-512910)