CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: ViccGödör

2005. november 17., csütörtök 07:11


Mi a különbség......?

A skót felszáll a buszra, és jegyet kér a vezetőtől. öt fontossal fizet, és nagyvonalúan mondja:

- Ez a magáé...

A sofőr már éppen hálálkodna, de a skót így folytatja:

- és ami visszajár, az az enyém!

 

Perssonék Rhodosra érkeztek szabadságra. Éppen a hotelszobájukban csomagolnak ki, mikor megszólal a telefon. Perssonne veszi fel a kagylót, majd szól az urának:

- Herbert drágám, a portás bocsánatot kéri, hogy a balkon még nem teljesen

kész. Herbert, HERBERT! HERBEEERT!!!!

 

Egy EU disznó naplójából

Ma fél nyolckor keltem, akkor ébresztett a steril ruhában érkező gondozó, valamilyen Lajos. Felhúzta a redőnyt és bekapcsolta a klímát, mert a thermopán ablakon át is érezni a nap meleget. Megbökdöstem az orrommal a seggét, ebből tudta, hogy be kell kapcsolnia a CD lejátszómat, amiben meg estéről bent maradt a Romeó és Júlia zenéjének nagyzenekari feldolgozása. Imádok erre a zenére vakarózni. Ezután Lajos behozta a zsúrkocsin a tápos zsákot, és elém borított vagy 8 kilót, melléje pedig Pi vizet adott. Reggeli után egy kicsit ledőltem, majd ebédre ébredtem. Lajos szagos muget hozott be, ami mellé tejporral sűrített vizet ittam. Lajos a Karcher takarítógéppel kimosta az ólam alját, és habos szivaccsal lemosta habtestem, és befújt a kedvenc Azzaro parfümömmel.

Ezután a sarokból elővettem a lasztit, és egy érintőztem vagy másfél órát, utána a lelógó lánccal játszottam még egy kicsit. Vacsorára forrázott csalánt és főtt kukoricát kaptam, valamint hajában főtt krumplit. Este bekapcsoltam a DVD-t, és megnéztem a Futrinka utcát. Hogy milyen jó fej ez a Manócska, csak kár, hogy fekete-fehér volt a film, és monoban szólt. Holnap megyünk valahova teherkocsival, valami olyasmit mondott a Lajos, hogy jó bizsergő érzés lesz....

 

- Kislányom, ne menj minden este diszkóba, még megsüketülsz!

- Kösz anya, már ettem.

 

- Mi a különbség egy brit és egy iraki katona között?

- Nem tudom.

- Gratulálunk. Üdvözöljük az amerikai légierőnél.

 

- Tudja-e ön, hogy miben hasonlít az udvarias ember és a keserűvíz?

- Nem.

- Mindkettő meghajtja magát.